Recensies

Je mag echt super trots zijn jezelf. Jouw hulpvraag was vorig jaar; ‘balans vinden tussen samen en los van elkaar werken’…..GESLAAGD….. dit doe je echt mooi. Jullie zijn een mooi team samen. Ik wens je een mooi helend pad en dat er maar veel mensen mogen genieten van jou roedel en je kwaliteiten.

Warme groet, Zaza

Zaza

Fable voegde direct in de driehoek. Dat kan ze alleen doen als ze zich oké voelt in haar rol. Je gaf…….. ruimte om zelf met Fable te werken. Je hebt de regie in de sessie. Je hebt ook een beeld waar je naar toe wil werken. Dat is een kracht maar ook een tip. 

Marleen

Mooie en ontspannen start, kalm en rustig gesprek! Jullie zijn een heerlijk aaibaar, warm team. Woorden die opkomen: – ontspannen, – duidelijk, – recht door zee. Ik wens je mooie spiegelmomenten met Fable, groei van je praktijk en de rijkdom van verdieping in jezelf.                                                          

Corien

Hele mooie verbinding; jullie geven elkaar wat je nodig hebt. Janine, jouw duidelijke instructies aan Fable helpen haar te ‘zakken’ en rustiger te worden. En de rust die zij dan ervaart, draagt weer bij aan jouw rust. Jullie resoneren samen omhoog, samen omlaag. De zwaarte zit in je hoofd, het licht in het hart….                                       

Simone

Ik voelde mij snel op mijn gemak bij Janine en Fable. Janine was oprecht geïnteresseerd en gaf mij daardoor het gevoel dat ik gezien en gehoord werd. Dit terwijl ze wist dat jet om haar eindsessie ging. Mooie open vragen en ook vasthoudend om haar doel te bereiken. Door de houding van Janine en haar manier van werken, voelde ik mij op mijn gemak. Ook wist zij op een natuurlijke manier de dingen die Fable liet zien te benoemen en mij de ruimte te geven om deze door te koppelen naar mijn hulpvraag. Ik zou zeker een nieuwe afspraak maken om verder te snuffelen. Dank voor deze mooie ochtend, het inzicht dat ik gekregen heb en Janine heel veel succes met al je mooie plannen.                                  

Ilse

Lieve Janine, Ik vind jou echt een topper. Spontaan, Gezellig, Dapper en enorm kundig met je honden.  Heel veel succes.

Angelique

Lieve Janine, Je bent een inspiratie voor focus en doorzettingsvermogen. Ik heb grote bewondering voor je pad en hoe je deze volgt. Ondanks dat het niet allemaal vanzelf gaat. Je hebt me veel geleerd over de taal van honden en je gaat nog zoveel harten raken met jouw liefde voor ze. 

Diana

Lieve Janine, Dank je wel voor wie jij bent. Jij verdient geluk, gezondheid en overvloed, Ik hoop dat je veel plezier gaat maken.

Roos

Lieve Janine, Dank je wel voor je kennis en ‘down to earth’ mentaliteit. Ik bewonder jouw open zijn voor wat er op je pad komt enorm. Geniet van alles wat je bereikt hebt.

Yvette